Royal Szalon – Rólunk

Az esküvő a nő életének egyik legfontosabb napja, amely csak akkor maradhat valóban szép emlék, ha minden tökéletes: a kiválasztott esküvői ruha olyan, mintha kifejezetten neki tervezték volna, nemcsak a saját stílusát fejezi ki, de kényelmes és egyedi is. A vőlegény öltönye harmonizál párja ruhakölteményével, és mindkettőjük kiegészítői teszik a dolgukat: kiemelik öltözékük különlegességét. Minderről gondoskodni nem kis feladat. Ráadásul a párra más munka is hárul: ki kell választani az időpontot, a helyszínt, a menüt, a tortát, a zenekart, összeállítani a vendéglistát, elkészíteni a meghívókat… Ha mindenről egyedül kell gondoskodniuk, teljesen elfogy az energiájuk, mire eljön a nagy nap.

Több mint tíz éve a menyasszonyok segítőtársa

Ezért is tűztük ki célul, hogy segítünk a fiatal párnak minél egyszerűbbé tenni a megfelelő ruhák és kiegészítők kiválasztását. A Royal Bride Kft. több mint tíz éve foglalkozik kiváló minőségű menyasszonyi ruhák, kiegészítők és öltönyök értékesítésével, illetve az ehhez kapcsolódó szolgáltatásokkal. Minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy a menyasszony számára az esküvői előkészület egyik legfontosabb pillanata, a ruha kiválasztása barátságos, segítőkész légkörben történhessen meg. Számunkra az egyéniség felismerése, a személyre szabott, egyedi megoldások megtalálása és ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb, hiszen a menyasszonyi ruhát nem hordani, hanem viselni érdemes és örömmel viselni pedig csak azt lehet, ami nem csak jól áll, hanem tökéletes.

A tökéletes ruha kiválasztása

Támogatjuk a menyasszonyt az első ötletek megszületésétől az elképzelések pontosításán át egészen a megfelelő ruha és kiegészítők kiválasztásáig. Ezek birtokában az ara biztos lehet abban, hogy legjobb formájában mutatkozhat párja, családja és barátai előtt élete egyik legemlékezetesebb napján. Minden házasulandó párnak megtaláljuk az egyéniségének, személyiségének és elvárásainak tökéletesen megfelelő ruhát.

Klasszikus és modern darabok

Fontosnak tartjuk, hogy a klasszikus darabok mellett az aktuális nemzetközi trendeknek megfelelő modellek is szerepeljenek kínálatunkban. Így nemcsak azok találhatják meg a tökéletes ruhát és kiegészítőket, akik a hagyományos megoldásokat kedvelik, hanem azok is, akik nem szeretnek beolvadni a tömegbe, hanem szívesebben hangsúlyozzák ki saját személyiségüket.

Neves gyártók minőségi modelljei

Minden egyes házasságkötést új kihívásként élünk meg: kitaláljuk és teljesítjük ügyfelünk legtitkosabb vágyait, segítünk az esetenként félénk, elképzelések nélkül érkező, vagy bizonytalan arának. Egyéniségének megismerése és igényeinek felmérése után javaslatot teszünk az ideális ruhára. A cél egy minőségi anyagokból készült, kényelmes, a menyasszony egyéniségéhez tökéletesen illő, a párja öltönyével harmonizáló ruha, illetve az annak szépségét kihangsúlyozó kiegészítők megtalálása. Kínálatunkat olyan neves gyártók ruháiból állítottuk össze, mint a több évtizedes múltra visszatekintő amerikai Demetrios és a mellette felnövekvő, mára már önálló márkaként ismert Cosmobella.

Koszorúslány- és estélyi ruhák

A menyasszonyi ruhák mellett koszorúslány- és estélyi ruhák széles választékával várjuk érdeklődőinket, amelyek bármely elegáns alkalomra – színházba, operába, jótékonysági estre, céges partira – ideálisak. A már említett Demetrios és a szintén amerikai Mori Lee kollekciójából válogathatnak a hölgyek. Kiegészítőink, a fátylak, az Emmerling ékszerek, illetve a G. Westerleigh és Rainbow Club menyasszonyi cipők is a kiváló minőséget képviselik. Akár élete, akár „csak” az év legfontosabb napján szeretné magára vonzani a tekinteteket egy olyan ruhában, amelyet mintha kifejezetten önnek terveztek volna, kínálatunkban megtalálja.

A vőlegénynek is segítünk

Természetesen a vőlegényeket sem hagyjuk magukra. Az esküvői öltönyökön és kiegészítőkön kívül mindennapi használatra is alkalmas, elegáns zakókat is kínálunk. Mindent megteszünk azért, hogy élvezetesebbé tegyük a ruhapróbákat és könnyebbé a döntés pillanatát. Előzetes bejelentkezés alapján a férfi vendégek tanácsadáson vehetnek részt, és zavartalan körülmények között válogathatnak a hazánkban is jól ismert német Wilvorst és J. Philipp, illetve a hazai gyártású Braga és Titem kedvező árú, ám egyben kiváló minőségű öltönyei között.

Ha arra vágyik, hogy minden tökéletes legyen a nagy napon, és a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban szeretné megtalálni a tökéletes ruhát és kiegészítőket, jöjjön el szalonunkba, és vegye igénybe a segítségünket!