Estélyi ruha,- alkalmi ruha

Időnként minden nőnek szüksége van a luxusra és a csillogásra akkor is, ha egyébként visszafogott életet él. Egy elegáns rendezvény lehetőséget ad arra, hogy kiszabadulhasson a mindennapokból, és igazi sztárnak érezze magát. Hiszen ilyenkor végre újra előkerülhetnek a szekrényből az estélyik, a gyönyörű ékszerek és a tűsarkú cipők. A hétköznapi háziasszony pedig egy pillanat alatt igazi dívává változik az alkalomra: legyen szó akár operáról, bálról, jótékonysági estről vagy céges partiról.

Egy különleges alkalom különleges ruhát kíván

Egy estélyi ruha azonban nem olyan, mint egy szoknya vagy egy farmer: nem vehetjük fel sokadszorra ugyanazt a darabot. Sőt, vannak, akik már másodszorra sem szívesen viselnék. Hiszen olyan kevésszer adódik ilyen exkluzív program az életükben, hogy igenis megérdemelnek egy új ruhát. Kínálatunkban számtalan modell közül válogathatnak a hölgyek: kiemelhetik válluk szépségét egy pánt nélküli ruhával, vagy dekoltázsukat hangsúlyozhatják egy nyakpántos változattal. És mivel az ezután következő hasonló alkalomra úgyis ismét új ruhát választanak majd, nem lenne értelme megvásárolni az estélyit; szalonunkban egy új ruha árának töredékéért kölcsönözhetik ki a választott öltözéket.

A menyasszony segítői is tündökölhetnek

Ha pedig az illusztris esemény, amire készülünk, egy kedves barátunk vagy családtagunk esküvője, szintén megengedhetünk magunknak egy nem mindennapi ruhát. Főként, ha az a megtiszteltetés ér, hogy a menyasszony nem egyszerű vendégként számít ránk, hanem egy fontos szerepet is ad, azaz felkér koszorúslánynak. A menyasszony kísérői általában maguk választhatják ki öltözéküket, természetesen a menyasszony kéréseinek figyelembe vételével. Kínálatunkban számtalan stílusú, színű és szabásvonalú koszorúslányruhát talál, így biztos lehet benne, hogy a csapat minden tagja megtalálja az ízlésének leginkább megfelelő darabot. A Mori Lee és Demetrios ruhákban a koszorúslányok bár nem nyomják el a menyasszony tündöklését, ők is igazán különlegesek lehetnek a nagy napon.