Menyasszonyi cipők

A megfelelő menyasszonyi ruha kiválasztása nem könnyű feladat, és hiába sikerül, nem lesz tökéletes az összhatás, amíg meg nem találjuk a hozzáillő kiegészítőket. Az egyik legfontosabb a cipő, hiszen egyáltalán nem mindegy, az oltár felé sétálva mi villan ki a gyönyörű ruha alól.

Esztétikum, kényelem és minőség

Bár az esztétikum a legfontosabb szempont, a lábbelinek kényelmesnek is kell lennie, hiszen hosszú nap vár a menyasszonyra. Illetve bizonyára azt sem szeretnénk, ha a legszebb pillanatokban képtelenek lennénk mosolyogni, mert nem szántunk elég időt a megfelelő cipő kiválasztására, így már csak egy kényelmetlen darabot sikerült találnunk. A minőségről sem mondhatunk le, hiszen a lábbeli nem hagyhat cserben a legrosszabbkor, és teheti tönkre az aprólékos gonddal megtervezett eseményt.

Klasszikus és romantikus

Kínálatunkban azok a menyasszonyok is megtalálják a tökéletes cipőt a nagy napra, akik az egyszerűbb, klasszikus megoldásokat szeretik, de romantikusabb, masnival, gyönggyel vagy csattal díszített darabokat is választhat az, akihez inkább ez a stílus áll közel. A Rainbow Club és a G. Westerleigh fehér vagy ekrü színű, szatén cipők mind elegánsak, kényelmesek és kiváló minőségűek. Így bármelyik modellt választja is a menyasszony, biztos lehet benne, hogy az méltó kiegészítője lesz a ruhájának.